Спагеті під соусом «бешамель» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачно, ситно, запашний, а готується дуже легко! Звичайно ж, язик йде про такий блюді, як спагеті під соусом "бешамель" . І якщо ви ніколи такого не пробували, терміново виправляйте, це неймовірно!
Хочу вам розповісти, як приготувати спагетті під соусом "бешамель" . Це ситне і при цьому дуже смачне, вишукане і легке в приготуванні блюдо. Особисто мені поєднання грибів і соусу "бешамель" дуже припало до душі, але якщо ви шанувальник класики, тоді краще додайте фарш.
- Спагеті - 400 грам
 - Печериці - 240 грам
 - Сир твердий - 50 грам
 - Вершкове масло - 60 грам
 - Молоко - 500 мілілітрів
 - Борошно - 30 грам
 - Спеції - За смаком
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Яйце - 1 штука (тільки жовток)
 

1. Спагеті відварити в підсоленій воді і відкинемо на друшляк. Гриби помиємо, дрібно нарізаємо і обсмажити зі спеціями.

2. Тепер в іншій сковорідці приготуємо соус. Для цього розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому муку, а потім вливаємо молоко і на маленькому вогні тушкуємо до загустіння.

3. Коли соус закипить, знімемо його з вогню, додамо сирий жовток і швидко перемішати, щоб він не зумів згорнутися.

4. Тепер залишилося домісити в нього подрібнений сир, знову перемішуємо. Гриби далі додамо в соус, подаємо зі спагеті. Також можна додавати гриби і соус опціонально в кожну порцію.

5. Готово! Смачного!