Спагеті з соєвим соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Соєвий соус став для моєї сім'ї звичним продуктом, який ми постійно купуємо. Додаємо його в різні страви, шукаємо варіанти коли він підходить. Цього разу, наприклад, вийшло наступне блюдо.
У рецепті з'єдналася італійська і китайська кухня, і це було несподівано, але все інгредієнти добре поєднуються. Якщо вам стало цікаво, то прочитайте про те, як приготувати спагетті з соєвим соусом. Також тут є базилік, печериці та часник. Дуже ароматне і яскраве за смаком блюдо підійде вегетаріанцям.
- Спагеті - 250 грам
 - Печериці - 100 грам
 - Базилік - 50 грам
 - Перець чилі - 1 штука
 - Часник - 5 зубчиків
 - Оливкова олія або вершкове - 2 Ст. Ложки
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 

1. Для початку відваріть спагетті до готовності в киплячій підсоленій воді. Потім їх промийте. Залиште 120 мл води, в якій варилися макарони.

2. В цей же час у великій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому дрібно нашатковану часник до появи аромату.

3. Далі в сковороду додайте гриби слайсами. Обсмажте їх до м'якості, іноді помішуючи. Потім влийте воду з-під спагетті і соєвий соус.

4. І в кінці додайте спагетті, порвані листочки базиліка, тонкі шматочки перцю. Все перемішайте і подавайте. Смачного!