Спагеті з соусом «Дольміо» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні хочу поділитися з вами одним зі своїх найулюбленіших рецептів пасти, тому із задоволенням розповім, як приготувати спагетті з соусом "долму" . Якщо точніше, то у нас вийде болоньєзе.
Якщо любите сир, можете присипати при подачі блюдо тертим пармезаном (або будь-яким іншим сиром твердих сортів). Яловичий фарш можна замінити будь-яким іншим (і навіть сумішшю декількох), це вплине на смак готового блюда, але я впевнена, що не в гіршу сторону.
- Фарш із яловичини - 500 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Оливкова олія - За смаком
 - Часник - 1 зубчик
 - Орегано - 1 щіпка (або суміш сушених трав)
 - Вустерський соус - За смаком
 - Морква - 1 штука
 - Сус "дольміо" - 1 штука (банку)
 
1
Розігріваємо з рослинним маслом сковороду. Кладемо в неї пропущений через прес часник і подрібнену цибулю. Обсмажуємо, помішуючи, до прозорості і м'якості цибулі.
2
Тепер перекладіть в сковороду фарш. Обсмажуйте до рум'янцю.
3
Як тільки фарш поміняє свій колір на золотисто-рум'яний, додайте до нього соус "долму", а також дрібку сухих трав (або просто орегано).
4
Додайте вустерського соусу за смаком. Доведіть до кипіння і на тихому вогні млоїте все в районі години, періодично помішуючи.
5
Незадовго до кінця готування додайте натерту моркву.
6
Паралельно відваріть відповідно до інструкції на упаковці спагетті.
7
Коли будете зливати воду, в якій варилися спагетті, залиште приблизно столову ложку. Потім збризніть макарони трохи оливковою олією і перемішайте.
8
Подавайте блюдо, розклавши спагетті по тарілках і виклавши зверху готовий соус.