Суп з баранини і овочів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ситний і корисний овочевий суп з баранини готуватися дуже просто. Його можна зробити традиційному способом в каструльці, а можна поекспериментувати і приготувати суп в глиняних горщиках.
Як приготувати суп з баранини і овочів в домашніх умовах? Все дуже просто, якщо готувати в каструлі, я ж пропоную вам зробити все незвично і приготувати супчик в глиняних горщиках. По перше, так дійсно смачніше, а по-друге, виглядає таке блюдо дуже красиво і по-домашньому затишно і тепло. Чому б і не поекспериментувати таким чином. При подачі на стіл можна прикрасити суп свіжими гілочками чебрецю і зеленню. Гарного дня! 
- Баранина - 500 грам
 - Картопля - 500 грам
 - Баклажани - 250 грам
 - Помідори черрі - 250 грам
 - Перецьь болгарський - 200 грам
 - Цибуля ріпчаста - 200 грам
 - Морква - 150 грам
 - Перецьь горошком - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Чебрець - За смаком
 

Дрібно наріжте цибулю.

Морква ріжемо кружечками.

Баранину промийте і просушіть, потім помістіть в горщик.

Зверху покладіть трохи цибулі і моркви. Додайте в кожен горщик по кілька горошин перцю. Налийте воду, щоб закрити м'ясо, цибулю і моркву. Закриваємо горщики кришечками і відправляємо в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.

Наріжте кубиками баклажани.

Помідори черрі ріжемо навпіл.

Перецьь очищаємо від насіння, ріжемо кубиками.

Картопля дрібно нарізаємо.

Дістаньте горщики з духовки. Додайте в них картопля.

На картопля викладаємо баклажани.

На баклажани кладемо перець.

Потім помідори, сіль і перець за смаком.

На помідори кладемо по 3 гілочки чебрецю. Заливаємо все водою, так щоб вкрилися помідори. Закриваємо горщики кришками і відправляємо в духовку на 1 час, температура 180 градусів.

Смачного!