Мінестроне (суп з овочів) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете зробити овочевий італійський суп? Тоді для вас рецепт найпопулярнішого з усіх, як приготувати «Минестроне» (суп з овочів). Його можна зробити з додаванням макаронів і рису або без них.
Цей суп є таким же символом італійської кухні, як паста або піца. Робиться він з великого розмаїття овочів. І чим різноманітніше, тим краще. Є багато варіацій на цей суп, з додаванням овочів, які не характерні для італійської кухні. Суп легкий і смачний, проте його смак може бути специфічним для деяких.
- Цибуля - 1 штука
 - Морква - 4 штуки
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Помідори - 500 грам
 - Часник - 4 зубчики
 - Курячий бульйон - 8 склянок
 - Сушений орегано - 1 Чайна ложка
 - Сушений чебрець - 1 Чайна ложка
 - Кабачки - 1 штука
 - Капуста - За смаком(4 список)
 - Макарони - 1-1, 5 склянки
 - Пармезан тертий - 1/4 склянки
 - Сіль, перець - За смаком
 - Базилік свіжий - 1 пучок
 

1. Очистіть моркву і цибулю, наріжте овочі дрібними кубиками.

2. У каструлі розігрійте оливкову олію, викладіть овочі, сіль і poperčite, обсмажуйте їх близько 10 хвилин.

3. Наріжте дрібно помідори і викладіть їх в каструлю, додайте подрібнений часник, орегано і чебрець.

4. Влийте бульйон і доведіть все до кипіння.

5. Нашинкуйтекапусту і натріть на крупній тертці кабачок.

6. Додайте капусту і кабачок в каструлю, перемішайте і варіть близько 5 хвилин.

7. Додайте сухі макарони, варіть ще хвилин 10.

8. Додайте в суп тертий сир і подрібнений базилік, за смаком додайте спеції і сіль.

9. Суп подавайте відразу ж після приготування.