Свинина в лаваші 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Найчастіше в лаваш загортають куряче м'ясо, воно дешевше і в приготуванні не примхлива, але мені захотілося спробувати, як приготувати свинину в лаваші. Результат мене дуже порадував, рекомендую.
Кожному з нас хоча б один раз доводилося стикатися з вуличною їжею, вона неймовірно смачна, хоча і не дуже корисна. Завдяки таким рецептом можна зробити смачну закуску, яка відмінно підходить для перекусу. Мені дуже подобається таке блюдо, тому як покупні викликають у мене недовіру.
- Лаваш - 2 штуки
 - Свинина - 300 грам
 - Соняшникова олія - За смаком (для смаження)
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 - Koriandr - За смаком
 - Твердий сир - 100 грам
 - Морква по-корейськи - 200 грам
 - Солоні огірки - 2 штуки
 - Майонез - 100 мілілітрів
 

1. Насамперед займаюся м'ясом: сковороду ставлю на вогонь, наливаю соняшникову олію і розігріваю. М'ясо мою і нарізаю пластинами, натираю спеціями, викладаю на сковороду і обсмажую з двох сторін до готовності.

2. М'ясо охолоджую, потім нарізаю тонкими смужками. Лаваш викладаю на стіл, розрізаю кожен на 2 частини, змащую майонезом і розподіляю трохи корейської моркви.

3. На морква викладаю шматочки обсмаженого м'яса.

4. Сир нарізаю тонкими пластинками і кладу поверх м'яса.

5. Солоні огірки трохи промиваю, потім нарізаю невеликими шматочками, кладу до решти інгредієнтів.

6. Повертаю лаваш рулетом з щільно закритими краями, щоб начинка не випала.

7. Готові рулети обсмажую на сковороді з додаванням кількох крапель соняшникової олії.

8. Подаю блюдо горячим, з хрусткою скоринкою, смачного!