Тефтелі з вівсяними пластівцями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу запропонувати вам на пробу смачні курячі тефтелі з вівсяними пластівцями в томатно-сметанному соусі. Якщо ви в пошуку ідеї для обіду або вечері, запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!
Класичний варіант тефтелей з рисом цілком можна замінити цим рецептом. Попередньо заварені пластівці виходять дуже ніжними і практично не відчуваються в фарші. При бажанні перед запіканням тюфтельки можна обсмажити.
- Куряче філе - 2 штуки
 - Вівсяні пластівці - 1/2 склянки
 - Цибулина - 1 штука
 - Крем - 100 грам
 - Сік томатний - 1 Склянка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Філе промийте, обсушити і разом з цибулею подрібніть в фарш.

У невелику миску всипте пластівці і залийте окропом.

Залиште на 5-7 хвилин.

Після викладіть до фаршу.

Додати сіль, поперчіть за смаком, перемішайте до однорідності.

З соусом все теж дуже просто, з'єднайте томатний сік зі сметаною, додайте сіль і перець, перемішайте.

З фаршу вологими руками сформуйте невеликі тюфтельки і викладіть у жароміцних форму.

Залийте соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.

Запікайте 30 хвилин готовності.

Тефтелі готові. Смачного!