Трюфельний соус 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви справжній гурман і любите балувати себе вишуканими і дивовижними стравами, тоді пропоную вам на замітку простий спосіб, як приготувати трюфельний соус. Це неймовірно смачно!
Пікантний і дорогий трюфель далеко не простий інгредієнт. Але якщо вам довелося отримати його, то дуже рекомендую приготувати на його основі приголомшливий соус. Ідеальний варіант - подавати його з макаронами. Таке блюдо точно не на кожен день, але мати рецепт на замітці все-таки раджу.
- Спагеті - 400 грам
 - Олівківое масло - 75 мілілітрів
 - Часник - 1 зубчик
 - Анчоуси - 2 штуки
 - Tryufely - 150 грам
 - Сіль - 1 За смаком
 

1. Для початку потрібно зайнятися безпосередньо трюфелем. Вимийте його і за допомогою щіточки середньої жорсткості як слід очистіть. Після чого подрібніть в трюфельну пасту. Підготуйте інші інгредієнти.

2. У сотейник вилийте рослинне масло. Додайте очищений і нарізаний на 2-3 частини часник і анчоуси. У каструлі паралельно доведіть до кипіння воду.

3. Помішуючи, прогрійте масло. У киплячу воду додайте сіль і спагетті. Відваріть до готовності.

4. Акуратно дістаньте часник (аромат він віддав, а якщо сильно підсмажиться, то буде гірчити масло), викладіть подрібнений в пасту трюфель.

5. Соус потрібно акуратно перемішувати виделкою. Він не повинен кипіти! Томіть його хвилин 5, а після зніміть з вогню і з'єднайте зі спагеті. Усе, блюдо можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!