Тушковані овочі з фаршем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами простим рецептом тушкованих овочів з фаршем. Овочі можуть бути будь-які, але саме цей варіант - з баклажанами і перцем, мені сподобався найбільше! рекомендую! смачно!
Цей рецепт приготування тушкованих овочів з фаршем хороший тим, що поєднується таке блюдо практично з будь-яким гарніром - будь то картопля, каші або макаронні вироби! Але також дуже смачно їсти такі тушковані овочі з фаршем в домашніх умовах з яким-небудь соусом і хлібцем вприкуску! 
- Фарш - 500 грам
 - Баклажани - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Перець - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Спеції - За смаком
 

1. Цибуля і моркву подрібнити і відразу відправимо на сковорідку з олією прожарюватися. Перець наріжемо, фарш розморозимо, а баклажани ріжемо кубиками і посипаємо сіллю, - щоб гіркота пішла.

2. Коли вже цибулю і моркву готові, - швидко промиємо баклажани під холодною водою, і викладаємо разом з перцем рівним шаром поверх лука з морквою.

3. Обсмажити все разом, періодично помішуючи, а потім додамо фарш і спеції, перемішаємо, і тушкуємо під кришкою до готовності. Можна додати трохи води або бульйону.

4. Подавати рекомендую з сирним соусом! Ну, або з будь-яким повноцінним гарніром на ваш смак!