Тушковані овочі з грибами і гречкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий рецепт приготування смачної страви з овочів і грибів на обід.
1. Відварити гречану крупу в киплячому грибному бульйоні 20 хвилин. Між іншим, розчавити часник і дрібно нарізати цибулю. Розтопити в сковорідці шматочок масла. Обсмажити цибулю і часник.
2. Промити й нарізати гриби. Моркву почистити і натерти на тертці. Промити паприку, нарізати на дрібні шматочки. Викласти гриби в сковороду. Потім додати моркву і перець. Покришити петрушкою, меленим чорним перцем і ретельно перемішати.
3. Перелити трохи бульйону з гречки в сковороду. Додати готову гречку до овочів. Гасити кілька хвилин, до википання рідини.
- Гречка - 240 грам
 - Грибний бульйон - 1 літр
 - Цибулина - 2 штуки
 - Часник - 4 зубчики
 - Морква - 4 штуки
 - Гриби - 10-12 штук
 - Червоний перець паприка - 1 щіпка
 - Вершкове масло - 1 скибочку
 - Чорний перець - 1 щіпка
 - Петрушка - 1 Склянка
 
1. Відварити гречану крупу в киплячому грибному бульйоні 20 хвилин. Між іншим, розчавити часник і дрібно нарізати цибулю. Розтопити в сковорідці шматочок масла. Обсмажити цибулю і часник.
2. Промити й нарізати гриби. Моркву почистити і натерти на тертці. Промити паприку, нарізати на дрібні шматочки. Викласти гриби в сковороду. Потім додати моркву і перець. Покришити петрушкою, меленим чорним перцем і ретельно перемішати.
3. Перелити трохи бульйону з гречки в сковороду. Додати готову гречку до овочів. Гасити кілька хвилин, до википання рідини.
 
                        
                        
                    2. Промити й нарізати гриби. Моркву почистити і натерти на тертці. Промити паприку, нарізати на дрібні шматочки. Викласти гриби в сковороду. Потім додати моркву і перець. Покришити петрушкою, меленим чорним перцем і ретельно перемішати.
3. Перелити трохи бульйону з гречки в сковороду. Додати готову гречку до овочів. Гасити кілька хвилин, до википання рідини.