В'єтнамський салат з локшиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
На прилавках магазинів зараз можна знайти багато продуктів з азіатської кухні. Пропоную скористатися цією можливістю і спробувати нескладну, яскравий, апетитний салатик. Запам'ятовуйте рецепт!
Цей салатик можна зробити як безпосередньо перед подачею, так і з вечора, щоб дати йому ніч постояти в холодильнику і просочитися. Такий свіжий і простий варіант напевно припаде до смаку багатьом. Що ж, Давайте розберемося, як приготувати в'єтнамський салат з локшиною.
- Локшина - 350 грам (вьтнамская)
 - Морква - 2 штуки
 - Огірок - 2 штуки
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Зелена цибуля - 4-5 штук (пір'я)
 - Бобові паростки - 1 Склянка
 - Петрушка - 1/3 пучка
 - Рисовий оцет - 1/2 склянки
 - Рибний соус - 1/2 склянки
 - Цукор - 3 Ст. Ложки
 - Вапно - 1 штука
 

1. Овочі вимийте, очистіть і наріжте. Локшину залийте гарячою водою і залиште на 3-4 хвилини. Після промийте під холодною водою і добре обсушити.

2. Окремо з'єднайте всі інгредієнти для заправки: рисовий оцет, рибний соус, цукор, сіль і перець.

3. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику, влийте заправку.

4. Залишиться тільки акуратно перемішати і доповнити скибочками лайма. Смачного!