Вареники з зеленню 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вареники - універсальне блюдо і має братів в різних кухнях світу.
Вареники зробити дуже просто. А начинку вибирайте на свій смак. Сир з зеленню - відмінна начинка. Варяться вареники швидко, дочекайтеся, щоб спливли і все. Гарного дня! 
- Борошно - 1, 5 склянки
 - Яйце - 1 штука
 - Кефір - 1 Склянка
 - Сир - 200 грам
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 - Петрушка і кріп - 1 пучок
 - Перець чорний мелений - За смаком
 

Борошно просіяти. Додайте яйця, кефір, сіль, щипку сахара. Замісити тісто.

У миску помістіть несолодкий сир. Додайте зелень, сіль, перець. Перемішайте.

Розділіть тісто на кілька шматочків. У мешя вийшло 15. Кожен шматочок тіста розкачати в пласт. Надайте форму кола. На центр кола викладіть столову ложку начинки. Кінець кліпу. Придайте форму варенику.

Відваріть вареники в киплячій підсоленій воді до готовності. На це піде близько 3-4 хвилин. Подайте до столу зі сметаною і великою кількістю зелені.