Весняні роли 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Весняні роли - це рулетики з рисового паперу з різними начинками. Варіантів приготування багато, я пропоную свій улюблений, з локшиною фунчозой і арахісовим соусом. Виходить дуже смачне поєднання!
Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати весняні ролли. Овочі та зелень можна вибрати на свій смак, добре підійде шпинат, болгарський перець і дайкон. Не переборщити з кількістю локшини, інакше роли вийдуть занадто прісними. Краще додавати побільше овочів.
- Морква - 1-2 штук
 - Огірок - 1-2 штук
 - Паростки гороху - За смаком
 - Рукола - За смаком
 - Funčoza - 80-100 грам
 - Рисовий папір - 4 штуки
 - М'ята - 1 штука
 - Арахісова паста - 1 Ст. Ложка
 - Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
 - Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
 - Імбир - 1 Чайна ложка (свіжий, тертий )
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Змішайте арахісову пасту, соєвий соус, оцет, імбир і оливкове масло.

Натріть моркву на тертці, огірок наріжте смужками. Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин, потім промийте в холодній воді.

Занурте лист рисового паперу в гарячу воду. На один край покладіть листочок м'яти.

Зверху викладіть фунчозу і овочі.

Потім зелень.

Скрутіть лист рисового паперу конвертиком.

Весняні роли готові, смачного!