Відбивні зі свинини в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу вас ознайомити з класичним рецептом відбивних зі свинини в духовці. Таке м'ясо виходить дуже ніжним, соковитим і смачним. Так що блюдо підійде як на сімейні посиденьки, так і на свято!
Таке просте в готуванні блюдо, як відбивні зі свинини в духовці в домашніх умовах просто повинні бути приготовлені хоча б раз! Ви і самі побачите, наскільки ж такі відбивні виходять соковитими і ароматними. Навіть ті, хто зазвичай свинину не їсть, в даному випадку наминали за дві щоки! Аж надто смачно виходить! словом, розповім, як зробити відбивні зі свинини в духовці, і сподіваюся, ви рецептом скористаєтеся при нагоді! 
- Файл Svino - 500 грам
 - Помідори - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Майонез - 3 Ст. Ложки
 - Сир твердий - 100 грам
 - Спеції - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

1. Деко змащуємо маслом, і викладаємо подрібнену цибулю в один шар. М'ясо ріжемо порційними шматочками, трохи відбиваємо і натираємо сіллю і перцем. Викладаємо поверх лука.

2. Змащуємо кожен шматочок невеликою кількістю майонезу і викладаємо по скибочці помідора на кожен шматок м'яса.

3. Далі - посипаємо зеленню і тертим сиром. Відправляємо в розігріту духовку на півгодини.

4. Блюдо готово! Подавайте з овочевим гарніром. Смачного!