Яблучно-ожиновий пиріг 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування чудового пирога з яблуками і ожиною.
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом форму для випічки і посипати цукровим піском.
Змішайте в мисці борошно, розпушувач і сіль.
Збийте разом розтоплене вершкове масло, 3 / 4 склянки коричневого цукру, молоко і яйця. Додайте суміш в борошно.
Вилийте тісто в підготовлену форму. Зверху розкладіть шматочки яблук і посипте ожиною.
Акуратно притисніть яблука і ожину до тесту.
Змішайте залишилися 2 столові ложки коричневого цукру і кориці і посипте пиріг зверху. Випікати до золотистого кольору, яблука не стануть м'якими, близько 55 хвилин.
Дайте охолонути. Прикрасьте збитими вершками за бажанням.
- Борошна - 11/2 склянки
 - Розпушувача - 2 чайних ложки
 - Солі - 1/2 чайних ложки
 - Розтопленого несолоного масла, плюс масло для форми - 6 Ст. Ложок
 - Цукор для форми - 1 частина
 - Великих яйця - 2 штуки
 - Яблук, очищених і нарізаних - 700 грам
 - Меленої кориці - 1/4 чайних ложки
 - Збиті вершки, для прикраси (не обов'язково) - 1 частина
 
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом форму для випічки і посипати цукровим піском.
Змішайте в мисці борошно, розпушувач і сіль.
Збийте разом розтоплене вершкове масло, 3 / 4 склянки коричневого цукру, молоко і яйця. Додайте суміш в борошно.
Вилийте тісто в підготовлену форму. Зверху розкладіть шматочки яблук і посипте ожиною.
Акуратно притисніть яблука і ожину до тесту.
Змішайте залишилися 2 столові ложки коричневого цукру і кориці і посипте пиріг зверху. Випікати до золотистого кольору, яблука не стануть м'якими, близько 55 хвилин.
Дайте охолонути. Прикрасьте збитими вершками за бажанням.
 
                        
                        
                    Змішайте в мисці борошно, розпушувач і сіль.
Збийте разом розтоплене вершкове масло, 3 / 4 склянки коричневого цукру, молоко і яйця. Додайте суміш в борошно.
Вилийте тісто в підготовлену форму. Зверху розкладіть шматочки яблук і посипте ожиною.
Акуратно притисніть яблука і ожину до тесту.
Змішайте залишилися 2 столові ложки коричневого цукру і кориці і посипте пиріг зверху. Випікати до золотистого кольору, яблука не стануть м'якими, близько 55 хвилин.
Дайте охолонути. Прикрасьте збитими вершками за бажанням.