Запечені овочі з грибами в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся класичним рецептом запечених овочів з грибами в духовці. Блюдо порадує своєю ситністю і ароматом навіть тих, хто вважає за краще м'ясні страви. Вишукано і ніжно, а ще - дуже смачно!
Рецепт приготування запечених овочів з грибами в духовці вам обов'язково сподобається! Готується таке блюдо швидко і просто, а його смак підкреслить ваше головне блюдо або гарнір. З такими овочами і грибочками навіть самий нудний гарнір перетвориться на витвір кулінарного мистецтва! 
- Цибуля - 2 штуки
 - Часник - 1 штука(1 середня головка)
 - Морква - 2 штуки
 - Брокколі - 1 штука(1 суцвіття)
 - Печериці - 200 грам
 - Пагони спаржі - 6 штук
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Кабачок - 1 штука
 - Помідори черрі - 10 штук
 - Горох свіжий - 100 грам
 - Кедрові горішки - 100 грам
 - Спеції - За смаком
 - Масло оливкове - За смаком
 

1. Горіхи підсмажити на сухій сковороді, поки не підрум'яняться.

2. Цибуля, морква і часник подрібнити і обсмажити в оливковій олії.

3. Щоб овочі запеклася рівномірно, я викладаю їх на два дека. На нижньому рівні, де спека побільше, запікаємо спаржу, брокколі і гриби. Поливаємо їх трохи маслом і посипаємо спеціями за смаком.

4. На іншому листі запікаємо перець, кабачок і шматочки помідорів. Тут довго запікати не потрібно (тільки до м'якості кабачків). Духовка у мене була розігріта до 180 градусів.

5. А тепер змішаємо всі інгредієнти разом, додамо горох і перемішаємо.

6. Подаємо з улюбленим гарніром!