Запіканка з пшоняної крупи веганські 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Запіканка з пшоняної крупи веганські підійде для тих людей, які дотримуються суворого посту або ж є вегетаріанцями. У ній не міститься продуктів тваринного походження.
Така запіканка - це ідеальний сніданок або вечерю для кожного вегетаріанця. Вона досить ситна, але, в той же час, легка, так як в ній не міститься м'яса або інших продуктів, які довго перетравлюються. Щоб дізнатися, як приготувати запіканку з пшоняної крупи веганські, просто прочитайте цей рецепт.
- Вода - 3 склянки
 - Крупа пшоняна - 1 Склянка
 - Молоко соєве - 4 склянки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Яблуко - 1 штука
 - Груша свіжа - 1 штука
 - Олія соняшникова рафінована - 10 мілілітрів
 - Морква - 1 штука
 - Фруктоза - 2 Ст. Ложки
 

Пшоняну крупу переберіть, викладіть в друшляк і промийте під проточною водою якомога ретельніше. Потім перекладіть підготовлене пшоно в мультиварку.

Так як для запіканки вам знадобиться досить рідка каша, то змішайте соєве молоко з водою. Залийте цією сумішшю пшоно і додайте ложечку фруктози. Потім поставте мультиварку в режим "каша" і варіть пшоно до повної готовності.

Моркву очистіть і вимийте. Потім пропустіть її через соковижималку. Сік можна просто випити, а от що залишився макуха знадобиться вам для запіканки.

У готову кашу, що остигнула додайте макуха від моркви. Потім вимийте і видаліть серцевину у груші і яблука. Наріжте їх на дрібні шматочки і додайте в кашу разом з сіллю і рослинним маслом. Ретельно все перемішайте.

Змастіть маслом форми для запікання і викладіть в них масу з каші, овочів і фруктів. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте все близько півгодини.