Червоний салат з брокколі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей салат отримав свою назву за кольором бекону і винограду. Салат - яскравий і смачний, відмінно підійде як в будні, так і на святковий стіл! А приготуєте ви його в лічені хвилини.
Для приготування цього корисного салату з брокколі спочатку промиємо й наріжемо овочі.
1. Головку брокколі розділити на суцвіття і, якщо треба, порізати на більш дрібні шматочки. Брокколі можна їсти свіжої, а можна бланшувати в окропі. Я зазвичай кидаю брокколі в киплячу підсолену воду на 3-4 моменти.
2. Селера порізати уздовж на пластинки.
3. Зелену цибулю промити, просушити і подрібнити. Я використовую пару пір'їнок.
4. Червоний цибулю нарізати дрібними кубиками.
5. Виноград промити, розрізати навпіл і вибрати кісточки.
6. Мигдаль, якщо у вас не пластинками, подрібніть і прогрійте на сковороді без масла, на середньо-високому вогні хвилини 3-4.
7. Нарізку бекону обсмажте на сковороді без масла, поки бекон НЕ заверне і стане хрустким.
8. Змішайте всі приготовані інгредієнти у великій салатниці.
9. У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет. Цим соусом заправте салат перед подачею.
У великій мисці з'єднати брокколі, подрібнений бекон, селера, 
Смачного! 
- Бекон, нарізка - 100-150 грам
 - Велика головка свіжої брокколі, нарізаної - 1 штука
 - Нарізану селеру - 3/4 склянки
 - Рубаний зелений лук - 1/4 склянки
 - Червона цибулина - 1/2 штуки
 - Виноград без кісточок, нарізаний навпіл - 1/2 - 1 склянки
 - Мигдаль подрібнений - 1-2 Ст. Ложок (краще пластинки)
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Білий оцет - 1 Ст. Ложка
 - Майонез - 3 Ст. Ложки
 
1. Головку брокколі розділити на суцвіття і, якщо треба, порізати на більш дрібні шматочки. Брокколі можна їсти свіжої, а можна бланшувати в окропі. Я зазвичай кидаю брокколі в киплячу підсолену воду на 3-4 моменти.
2. Селера порізати уздовж на пластинки.
3. Зелену цибулю промити, просушити і подрібнити. Я використовую пару пір'їнок.
4. Червоний цибулю нарізати дрібними кубиками.
5. Виноград промити, розрізати навпіл і вибрати кісточки.
6. Мигдаль, якщо у вас не пластинками, подрібніть і прогрійте на сковороді без масла, на середньо-високому вогні хвилини 3-4.
7. Нарізку бекону обсмажте на сковороді без масла, поки бекон НЕ заверне і стане хрустким.
8. Змішайте всі приготовані інгредієнти у великій салатниці.
9. У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет. Цим соусом заправте салат перед подачею.
У великій мисці з'єднати брокколі, подрібнений бекон, селера,
Смачного!