Салат «червоний комісар» на зиму 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат "червоний комісар" не просто смачний салат і заготівля на зиму, але і відмінна готова заправка для борщу. А в нашому в швидкісному ритмі життя, погодьтеся, дуже цінується швидкість готування.
Цей рецепт, як приготувати смачний соковитий салат "червоний комісар", відразу сподобався мені складом інгредієнтів. Салат виходить досить ситним і може подаватися як самостійне блюдо або для борщу. Рекомендую спробувати! 
- Буряк - 1 кілограм
 - Морква - 1 кілограм
 - Цибуля - 1 кілограм
 - Помідор - 1 кілограм
 - Квасоля - 2 склянки
 - Масло рослинне - 250 мілілітрів
 - Вода - 250 мілілітрів
 - Цукор - 1/2 склянки
 - Сіль - 2 Ст. Ложки
 - Оцет 6% - 1/2 склянки
 

Підготуйте інгредієнти. Помийте овочі. Буряк і моркву натріть на крупній тертці.

Квасоля необхідно попередньо замочити на кілька годин. Відміряйте інгредієнти для маринаду. Все перемішайте, крім оцту.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Якщо помідори великого розміру, наріжте скибочками. У мене черрі, я їх залишила цілими.

Овочі помістіть в каструлю, залийте маринадом і перемішайте. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і тушкуйте 1, 5 годину. Додайте оцет, перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.

Розкладіть салат в стерилізовані банки і закатати кришки, переверните банки, остудіть при кімнатній температурі.

Зберігайте в прохолодному темному місці. Вихід готового салату з вказаною кількістю продуктів - 5 літрів.