Котлети «Ластівчине гніздо» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Котлети «Ластівчине гніздо», Крім того, що вони дуже смачні і соковиті, ще й прекрасно прикрасять ваш святковий стіл! Ваші гості залишаться задоволеними!
Пропоную приготувати котлети «Ластівчине гніздо», слідуючи цьому нехитрому рецептом. Ці котлетки виглядають дуже красиво і апетитно, тому їх цілком можна подати і до святкового столу. Крім того, готується це чудо кулінарії досить просто і швидко, і Вам не доведеться довго стояти біля плити. Отже, ділюся рецептом приготування котлет «Ластівчине гніздо»! 
- М'ясний фарш - 500 грам (свинина + яловичина)
 - Білий хліб - 3 скибочки
 - Яйця - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Сир - 100 грам (твердий)
 - Часник - 3 зубчики
 - Зелень - За смаком (кріп)
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Майонез - За смаком
 - Кетчуп - За смаком
 

1. Розмочуємо білий хліб в молоці або воді, пропускаємо його через м'ясорубку.

2. Часник дрібно нарізаємо або пропускаємо через «чеснокодавку».

3. Дрібно нарізаємо зелень.

4. Змішуємо м'ясний фарш з розмоченим хлібом, часником і зеленню, вбиваємо 2 яйця. Солимо і перчимо фарш за смаком. Ретельно перемішуємо всі, щоб вийшла однорідна маса.

5. З отримав фаршу формуємо коржі, викладаємо їх на деко, змащений олією.

6. Нарізаємо сир скибочками.

7. Потім дрібно нарізаємо цибулю. Без лука, взагалі-то, можна і обійтися.

8. Помідор нарізаємо кружечками.

9. Болгарський перець - тонкими скибочками-кружечками.

10. Далі на м'ясні коржі шарами викладаємо інгредієнти: кетчуп - цибуля - майонез - помідор - майонез - сир. Кружечки перцю вдавлюємо навколо начинки.

11. Відправляємо деко в розігріту духовку і запікаємо котлети 30 хвилин при температурі 180 градусів. Заздалегідь бажаю приємного апетиту!