Салат «Ластівчине гніздо» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний, ситний і чарівно красивий салат! Приємно здивує Ваших гостей і близьких! Набір інгредієнтів дуже багатий - овочі, фрукти, м'ясо та гриби. Але при цьому салат досить легкий.
Також салат виходить надзвичайно ніжним. За рахунок своєї ситності цілком може замінити вечерю. Готуйте і насолоджуйтеся! А як приготувати салат "ластівчине гніздо" розповім в покроковому рецепті.
- Капуста пекінська - 150-200 грам (інгредієнти для салату)
 - Печериці свіжі - 100-150 грам
 - Морква - 100 грам
 - Яблуко - 1 штука
 - Куряче філе - 200 грам (варене)
 - Шинка - 100-150 грам
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження грибів)
 - Крем - 100 грам (соус для салату)
 - Майонез - 100 грам
 - Сік лимонний - 1 Чайна ложка
 - Петрушка свіжа - пучок (невеликий)
 - Сіль - За смаком
 - Яйце перепелине - 5-7 штук (для прикраси салату)
 

Підготуйте всі основні інгредієнти. Заздалегідь відваріть куряче філе, яйця. Овочі, фрукти і зелень добре помийте.

Печериці помийте, наріжте соломкою і обсмажте протягом 2-3 хвилин на рослинній олії.

Також соломкою наріжте капусту, морква, яблуко, куряче філе, шинку і куряче яйце. Яблуко збризніть лимонним соком, щоб не потемніло.

Невелика кількість всіх інгредієнтів відкладіть для прикраси.

Зелень петрушки дрібно наріжте і змішайте зі сметаною, майонезом і лимонним соком. Соус готовий! 

Додайте гриби до основної маси салату, заправте соусом і все добре перемішайте.

Викладіть салат на блюдо у вигляді гнізда. Бортики трохи вище середини. Прикрасьте бортики гнізда відкладеними інгредієнтами.

В середину гнізда викладіть очищені перепелині яйця і подавайте до столу або дайте салату трохи настоятися.

Смачного!