М'ясні котлети «Ластівчине гніздо» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Як приготувати смачні котлети для святкового столу? Я розповім вам, як швидко і смачно це зробити.
Приготуйте фарш для котлет, помідор, соуси і спеції. Слідуючи покрокової інструкції приготуйте котлети і запечіть їх у духовці до готовності, хай щастить! 
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
 - Хліб білий - 2-3 скибочок
 - Молоко - 1 Склянка
 - Часник - 1-3 зубчиків
 - Кріп - За смаком
 - Сіль, спеції - За смаком
 - Майонез - 2-3 Ст. Ложок
 - Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
 - Цибуля - 1 штука
 - Помідор великий - 1-2 штук
 - Сир - 70-100 грам
 - Болгарський перець - 1 штука (по бажанню)
 - Яйце - 1-2 штук
 

Приготуйте продукти для котлет. Болгарський перець використовуйте за бажанням.

Поламайте хліб руками на шматочки не великі, залийте молоком і вилочкою розімніть.

З'єднайте фарш з яйцем сирим, сіллю, кропом, хлібом в молоці. Перемішайте і вибийте фарш до однорідного в'язкого стану.

Помідор поріжте кружечками, цибуля півкільцями і пам'ятайте його руками. Prisoe.

Беремо великий зручний деко, краще антипригарний, змащуємо рослинним маслом і викладаємо котлети. Щоб отримати таку акуратну форму я використовувала сервировочное кільце.

Включаємо духовку і прогріваємо, температура 180 градусів. На фарш кладемо кетчуп, потім цибулю, майонез, помідор, майонез, сир. І відправляємо в духовку на 30 хвилин.

Котлети готові! Знімайте з дека і подавайте поки гарячі!