Краплі «тірамісу» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Десерти "тірамісу" не сплутаєш ні з яким іншим. Це аромат кави, який поєднується з м'яким сиром і смаком какао, до всього цього додається просочення. Повторимо це поєднання в новій версії.
Я розповім вам, як приготувати капкейкі "тірамісу" . Особливий смаковий відтінок дасть крем на основі маскарпоне. Тісто також буде незвичайне: з кавою і яблучним пюре. Такі солодкі вироби можуть підійти для святкового столу або скрасять ваш полуденок. Подавайте капкейкі з кухликом капучино або еспрессо.
- Вершкове масло - 7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки в тісто, 3 ст. Ложки в крем)
 - Яблучне пюре - 2 Ст. Ложки
 - Цукор білий - 140 грам
 - Цукрова пудра - 240 грам
 - Борошно пшеничне - 150 грам (цільнозерновий)
 - Молоко - 60 мілілітрів
 - Яйце - 1 штука
 - Яєчний білок - 1 штука
 - Какао - 2 Ст. Ложки
 - Сир "маскарпоне" - 5 Ст. Ложок
 - Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
 - Сіль - 0, 25 чайних ложки
 - Розчинна кава - 1 Чайна ложка
 - Еспрессо - 4 Ст. Ложки (порошок)
 

2. Потім додайте яйце, білок і пюре. Інгредієнти збийте.

4. А в кінці всипте борошно. Замішайте тісто.

6. Випікайте вироби протягом 20 хвилин при 180 градусах в духовці.

10. Прикрасьте капкейкі кремом. А зверху посипте їх какао. Приємного чаювання!