Краплі «Веселка» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Капкейкі "радуга" - смачна і легка випічка нікого не залишить байдужими! Капкейкі вийдуть яскравими, смачними, соковитими і створять чудове відчуття свята. Пробуємо!
Райдужні капкейкі виходять за рахунок додавання в тісто цукрових конфетті, а також прикраси конфетті на кремі. Для приготування знадобиться форми для капкейков і манжетікі.
- Яйце - 4 штуки (білок)
 - Молоко - 1 Склянка
 - Ванілін - 2 чайних ложки
 - Борошно - 3 склянки
 - Цукор - 1, 5 склянки
 - Розпушувач - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1/4 чайних ложки
 - Вершкове масло - 1, 5 штуки(1, 5 від пачки)
 - Конфетті - 1/2 склянки
 

Духовку нагрейте до 180 градусів. Збийте яєчні білки, молоко і ванілін.

Просійте борошно і цукор.

У комбайні змішайте борошно, цукор і розм'якшене вершкове масло.

Додайте яєчно-молочну суміш і змішайте до однорідної маси.

Додайте конфетті. Перемішайте.

Тісто розподіліть по всьому формах, заповнюючи їх наполовину. Випікайте близько 20 хвилин.

Остудіть капкейкі і покрийте вершковою глазур'ю або кремом. Прикрасьте цукровими конфетті.