Краплі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Головне, що вам буде потрібно для приготування хороших капкейков, це фантазія, так як варіантів прикраси цієї ніжної випічки може бути багато. Невеликі тістечка з кремом - кращі до чаювання!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати капкейкі, дуже красиву і витончену випічку, яку можна подати як десерт, або як блюдо на полуденок. Для прикраси даних капкейков використаний масляний крем, але ви також можете приготувати мастику або глазур. Якщо у вас немає спеціальних формочок для прикраси випічки кремом, використовуйте звичайний пакет, зробивши на ньому кілька надрізів.
- Борошно - 110 грам
 - Цукор - 260 грам(100 г в тісто, 160 г в крем)
 - Ванільний цукор - 15 грам(10 г в тісто, 5 г в крем)
 - Вершкове масло 82% - 310 грам(110 г в тісто, 200 г в крем)
 - Розпушувач - 3 грами
 - Куряче яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 в вершках)
 - Молоко - 130 грам(30 г в тісто, 100 г в крем)
 - Какао-порошок - 10 грам
 - Вишневий сік - 15-20 грам
 - Сіль - 0, 5 грами
 

1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю. До м'якого вершкового масла додайте цукор і ванільний цукор, збийте протягом 1 хвилини. Додайте яйця кімнатної температури і збийте до повного розчинення цукру.

2. Змішайте з борошняної сумішшю і молоком кімнатної температури. Форму для мафінів вистелити паперовими манжетами і заповніть їх тестом на 2/3 обсягу. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

3. Залиште заготовки у формі на 10 хвилин, після чого перенесіть на блюдо і повністю остудіть. Для сиропу злегка збийте вінчиком яйце, додайте молоко, цукор, ванільний цукор. На малому вогні доведіть масу до кипіння і проваріть до консистенції згущеного молока.

4. Сироп перелийте в миску і повністю остудіть. М'яке вершкове масло збийте міксером протягом п'яти хвилин в м'яку світлу масу. Додайте по одній столовій ложці остиглий сироп, добре збиваючи після кожної.

5. Розділити на дві частини крему, в одну додайте какао, а в іншу - вишневий сік. В пакеті із застібкою зробіть надріз по шву довгою 1 см. Наповніть пакет рожевим кремом і прикрасьте половину капкейков.

6. У другому пакеті зробіть трикутний надріз по шву, кожна сторона трикутника - 1 см. Наповніть пакет шоколадним кремом і прикрасьте половину капкейков. Надішліть капкейкі в холодильник до повного застигання крему. Смачного!