Печиво «кошики» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Оригінальний рецепт приготування печива "кошики" - для вас! Я такий рецепт підгледіла в іноземній телешоу, там це печиво готували на Великдень. Я ж готую просто так - адже це дуже смачно!
Це дуже простий рецепт печива "кошики", адже тут навіть тісто готове. Від вас вимагається лише проявити фантазію, набратися натхнення і зробити ось такий гарний десерт, який припаде до душі всім любителям нестандартних десертів, зроблених своїми руками.
- Тісто пісочне - 400 грам
 - Лакричні палички червоні - 3-4 штук (для "ручки" кошики)
 - Мармеладні "ведмедики" - 100 грам
 - Желатинові "ягідки" - 100 грам
 - Глазур пластична зелена - 50 грам (можна використовувати мастику або марципан )
 - Коричневий цукор - 2-3 Ст. Ложок
 - Згущене молоко варене - 100 грам
 

1. Тісто розморозимо або приготуємо самостійно. Розкачати рівний пласт, вирізаємо однакові "кружечки", а з них - менші кола. Кожен гурток присипаємо цукром і запікаємо при 200 градусах 15-20 хвилин.

2. Ось приблизно такі виходять гуртки. Складаємо "кошик" - два широких "бублика" і один "гурток" по центру. Склеюємо деталі між собою згущеним молоком.

3. Лакричні палички ріжемо на шматочки за кількістю одержані кошиків. Робимо "ручки" . Із зеленої глазурі вирізаємо "листочки", викладаємо їх на дно.

4. А тепер просто заповнюємо всі місце, що залишилося желатиновими і мармеладними цукерками. Готово!