Салат з грибами, куркою
(покроковий рецепт з фото)
На святковому столі не вистачає ситного, апетитного і смачного салату? можливо, вам сподобається цей нескладний, але дійсно класний рецепт. Приголомшливий вид і смак. Що ще потрібно?
Поспішаю поділитися своїм варіантом, як приготувати салат з грибами, куркою і смаженими овочами. Основна родзинка страви в тому, що тут використовуються сушені грибочки, це надає йому приголомшливо пікантний смак. Невеликий набір необхідних інгредієнтів, нескладний процес, а ось результат вас точно здивує. Спробуйте обов'язково!
- Куряче філе - 2 штуки
- Гриби сушені - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 3-4 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Сіль, перець, зелень, майонез - За смаком

1. Грибочками потрібно зайнятися заздалегідь: вимийте їх як слід, залийте гарячою водою. Приблизно через годинку воду злийте, гриби знову промийте. Після обсушити і наріжте.

2. Поставте варити куряче філе і яйця. Цибулю очистіть і подрібніть. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці.

3. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажте овочі до золотистого кольору.

4. Готову курочку остудіть трохи і наріжте дрібними кубиками.

5. Викладіть на дно салатник. Приправити сіллю і poperčite, додайте майонез за смаком.

6. Наступним шаром викладіть яйця, попередньо натерті на тертці.

7. Зверху розподіліть смажені овочі.

8. Змастіть майонезом. Слідом викладіть грибочки і останнім шаром - тертий сир.

9. Перед подачею залиште салатик мінімум на годину, щоб він просочився, і прикрасьте свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!