Салат з вешенками, куркою і кукурудзою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Не часто я готую грибні салати, але тут щось захотілося. Виявилося, що поєднання смажених глив з відвареної грудкою і консервованими овочами дуже навіть відмінно "звучить" . Спробуйте і ви!
Блюдо дуже ситне. Можна їм цілком наїстися на обід. До свята цей рецепт теж буде доречний. Прочитайте про те, як приготувати салат з вешенками, куркою і кукурудзою. Робиться він просто, тільки перед тим як змішати всі інгредієнти, їх необхідно охолодити, адже тут буде і засмажкою, і відварна птиця.
- Куряче філе - 400 грам
 - Гливи - 500 грам
 - Кукурудза консервована - 200 грам
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Яйце - 3 штуки
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Майонез - За смаком
 

Цибуля чистий, подрібніть і обсмажте до золотистого кольору.

Потім додайте натерту моркву. Смажте ще 10 хвилин. Після додайте нарізані гливи. Готуйте, помішуючи, ще 10 хвилин.

Яйця і філе відваріть до готовності. Наріжте охолоджені продукти. З'єднайте їх з кукурудзою і засмажкою.

Заправте салат майонезом, сіллю і перцем. Смачного!