Афарар з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. Дуже ситне, смачне і соковите!
Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб начинка виходила в міру соковитою. Товстим шаром намазувати не потрібно, інакше м'ясо не прожариться. За бажанням додайте улюблені спеції, трави і зелень. Замість фаршу також спробуйте начинити афарар сумішшю із зелені і сиру, сиру або навіть тертої гарбузом. Подавайте обов'язково гарячими! 
- Борошно - 500 грам
 - Вода - 250 мілілітрів
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Фарш - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль, перець - За смаком (в фарш)
 
1
У просіяне борошно додайте сіль, перемішайте, поступово додайте 1 стакан води і замісіть м'яке тісто. Потім залиште його на 20-30 хвилин на столі.
2
У фарш додайте дрібно посічену цибулину, поперчіть, сіль і Beit 1 яйце. Перемішайте до однорідності.
3
Скачайте з тіста ковбаску, потім розріжте її на шматочки товщиною в 2 см. Кожен розкачати в дуже тонкий овал (якщо скласти його навпіл, він повинен поміститися на сковороді).
4
Тонким шаром намажте фарш на одну половину тіста, відступаючи краю. Накрийте другою половиною і виделкою защипніть краю тесту.
5
Смажте коржі на сухій, добре розпеченій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
6
Викладіть підсмажений афарар на блюдо або дошку і змастіть розтопленим вершковим маслом.