Апельсинові Флорентіно 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це мигдальне італійське ласощі не так відомо як тірамісу, кростата або савоярді. А адже це мигдальне печиво дуже смачне, та й готується дуже легко і швидко. Хочете спробувати?
Напевно, жодне печиво в світі не готується так само легко і швидко, як Флорентіно. Легчайшее ароматне мигдальне печиво ви зможете приготувати буквально за 20 хвилин, враховуючи час на випічку. Печиво може бути шоколадним, з цукатами, а я вам пропоную приготувати апельсинове. Таке печиво сподобається всім, ви можете приготувати його для вечірки, для звичайного вечірнього чаювання або для ранкової кави. Смачно! 
- Мигдальні пелюстки - 130-140 грам
 - Цукрова пудра - 50 грам
 - Білок - 1 штука
 - Апельсинова цедра - 1, 5 чайних ложки (з одного апельсина)
 

1. Ось і все інгредієнти для приготування смачного печива.

2. У миску до мигдальним пелюсток і цукровій пудрі додамо білок.

3. Знімаємо цедру з апельсина, додамо її до решти інгредієнтів.

4. І ретельно перемішуємо. Цукрова пудра буде розчинятися в білку, і пелюстки скріпити між собою вийшла солодкої масою.

5. Деко застилає пергаментом, змазаним вершковим маслом. І ложкою викладаємо круглі печива. Злегка притискаємо і відправляємо в розігріту до 160-180 градусів духовку.

6. Випікаємо до легкого золотистого кольору. Даємо печеньям охолонути.