Бретонська пиріг 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже незвичайний пиріг з чорносливом. Начинка виходить ніжна, з вершковим смаком. Відмінний пиріг до недільного сніданку для всієї родини. Спробуйте і ви!
Своєю консистенцією пиріг схожий на щось середнє між запіканкою і суфле. Він шалено смачний в холодному вигляді. Приготуйте його своїм близьким. Дуже смачно! 
- Яйце - 2 штуки
 - Цукор - 80 грам
 - Борошно - 80 грам
 - Вершки 20% - 300 мілілітрів
 - Чорнослив - 200 грам
 - Сіль - 1 Щепоток
 - Ром - 30 грам
 

Насамперед замочіть чорнослив в ромі. В цей час збийте яйця з цукром в пишну піну, потім акуратно віночком вмішати муку.

Влийте вершки і перемішайте. Тісто вийде досить рідке.

Вилийте тісто у форму для випічки. Розкладіть по всій поверхні чорнослив. Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-50 хвилин.

Готовий пиріг остудіть у формі і подавайте до столу. Приємного чаювання!