Десертний хліб 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хлібець до чаю - це дуже корисна річ! Адже іноді так хочеться простий і чесної випічки, як в старі добрі часи. Сьогодні я розповім, як приготувати десертний хліб. Для ласунів - супер!
Десертний хліб я готую, як правило, з уже готового покупного тесту. Ідеально підійде бездріжджовий варіант. Пікантності такому хлібця надає кориця. Ця спеція дуже корисна і смачна в випічці! Скористайтеся моїм рецептом, як приготувати десертний хліб, і порадуйте себе такою смакотою! 
- Тесто бездрожжевое - 1 кілограм
 - Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (в начинку)
 - Цукор - 1 Склянка
 - Кориця мелена - 3 Ст. Ложки
 - Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (в глазур)
 - Ванільний екстракт - 1 мілілітр
 - Молоко - 2 Ст. Ложки
 

Тісто розгортаємо в квадратний пласт і покриваємо розтопленим вершковим маслом. Посипаємо корицею і цукром.

Розрізаємо тісто на рівні квадратики, щоб вийшла форма хлібців. Форму вистилає пергаментом, викладаємо туди наші хлібці. Випікаємо в духовці 25 хвилин при 180 градусах.

З'єднуємо цукрову пудру з ванільним екстрактом і молоком. Додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь. Готової глазур'ю поливаємо наші хлібці при подачі. Смачного!