Диявольські яйця 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Пропоную оригінальну ідею закуски до Хелловіну - диявольські яйця. Готуються такі яйця за принципом звичайних фаршированих яєць, єдине, попередньо яйця потрібно декорувати харчовим барвником.
Рецепт, як приготувати диявольські яйця, досить простий. Особливістю цієї страви є незвичайна і дуже смачна начинка, що складається з вареного жовтка, смаженого солодкого перцю, майонезу і гірчиці. Якраз смажений солодкий перець і надає дуже пікантного смаку фаршированим яйцям.
- Яйця - 3 штуки
 - Перець солодкий - 100 грам (смажений)
 - Майонез - 1 Ст. Ложка
 - Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 - Барвник харчової червоний - 0, 5 чайних ложки
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто (7-8 хвилин після закипання). Перець солодкий наріжте соломкою і обсмажте в олії.

Дайте відвареним яйцям охолонути, а потім постукайте по шкаралупі ложкою, щоб на шкаралупі вийшли невеликі тріщини.

В пакетик насипте харчовий барвник і додайте трохи води. Барвник повинен вийти досить концентрованим. Покладіть яйця в пакет і зав'яжіть, потрясіть яйця, щоб шкаралупа забарвилася.

Очистіть яйця, побачити, як, на поверхні очищених яєць залишилася червона сіточка, завдяки якій яйця нагадують очі Диявола.

Тепер розріжте яйця навпіл уздовж і вийміть жовток. Надішліть жовтки в чопер, туди ж покладіть смажений перець, майонез і гірчицю, посоліть і поперчіть за смаком.

Перебити все до однорідної маси.

Нафаршіруйте яйця підготовленої начинкою - і можна подавати!