Фаршировані карасики 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачна ароматна рибка - прекрасний варіант для вечері.
Кількість порцій: 3
- Карасі - 1 кілограм
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля - 3 штуки
 - Kumkvat - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 

Готуємо необхідні інгредієнти.

Нарізаємо цибулю, дрібно натираємо моркву і дрібно нарізаємо кумкват.

Додаємо трішки солі і перемішуємо начинку.

Підготовленої начинкою фаршируємо очищену від луски і нутрощів рибу. Солимо по обидва боки.

Викладаємо на змащену маслом сковороду або деко і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин. Потім поливаємо маслом зі сковороди і відправляємо ще на 5-10 хвилин.

Смачна, ароматна, в міру солодка рибка готова.

Смачного.