Гарбузове булочки «Медовушкі» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніжні осінні булочки до чаю - гарбузове, з легким ароматом кориці та імбиру, солодкої медово-вершкової скоринкою. Читайте рецепт, я розповім, як приготувати гарбузові булочки "медовушкі"!
Гарбузова випічка - це щось особливе, таке затишне і тепле, сонячне. І кожен раз, коли я пробую новий рецепт, дивуюся, наскільки це універсальний і смачний овоч. І солодкі булочки, і кекси, і пампушки з часником, і ще море рецептів, яких можна придумати з "цариці городу" . Сьогодні просто не можу не поділитися рецептом пишних булочок з гарбуза з ароматом меду, кориці, імбиру і вершкового масла! пробуйте! 
- Гарбузове пюре - 200 грам
 - Борошно пшеничне - 500 грам
 - Свіжі дріжджі - 33 грам (або 11 г сухий)
 - Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
 - Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
 - Яйце - 1 штука
 - Мед рідкий - 3 Ст. Ложки
 - Вода тепла - 80 мілілітрів
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Додатково мед і масло - 2 Ст. Ложки(1 ст.Л масла топленого + 1 ст.Л меду рідкого для змазування булочок)
 

1. Підготуйте продукти. Гарбузове пюре я приготувала заздалегідь, для булочок потрібно 200 г готового пюре. Очистіть гарбуз від шкірки, поріжте скибочками невеликими і відправте в мікрохвильовку на 12 хвилин при потужності 900 Вт. Після розімніть виделкою і пюре готове.

2. У теплій воді розчинити дріжджі.

3. Борошно з'єднайте з корицею, імбиром і дрібкою солі. Перемішайте.

4. Гарбузове пюре перемішайте з медом і яйцем.

5. У борошні зробіть поглиблення, влийте дріжджі, покладіть гарбузову масу.

6. Почніть замішувати тісто, в процесі додайте розтоплене масло.

7. Замісити тісто, не використовуйте борошна більше ніж я вказала, тісто не повинно бути крутим, інакше булочки не будуть такими м'якими і пишними, як у мене. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце на 1 час. Я ставлю в теплу духовку.

8. Через годинку ми бачимо, як тісто добре піднялося. Приступаємо до формування булочок.

9. Змастіть деко олією. Стіл і руки теж змастіть маслом. Розділити тісто 12 частин. Сформуйте булочки, розташуйте їх на невеликій відстані. Поставте булочки в теплу духовку на 20 хвилин для підйому. Увімкніть духовку на 180 градусів і випікайте булочки 25-30 хвилин.

10. Додатково я вказала в інгредієнтах 1 ст. L. Мед і 1 ст. L. Вершкового масла. Змішайте їх, змастіть вже готові булочки, поки вони ще гарячі.

11. Булочки готові. Остудіть і угощайтесь! 

12. Ось такі вони всередині пишні і повітряні!