Гарбузове булочки з корицею і горіхами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Sladkoezhki, тримайтеся! Це все для вас, буде непросто відірватися від цих чудових гарбузових булочок з корицею і горіхами. Ніжні, ароматні ... В них стільки начинки, стільки глазурі! Спробуйте!
Тісто не має в своєму складі яєць, а за рахунок гарбузового пюре булочки пофарбовані в яскравий жовто-оранжевий колір, при цьому гарбуз взагалі не відчувається. Пряна начинка робить десерт незабутнім ласощами. Мало знайдеться байдужих людей до такої чудової випічці, як булочки з корицею! Ви тільки уявіть: пористий повітряний м'якуш, наскрізь просякнуте ароматом кориці і вершково-сирною глазур'ю. Неймовірно смачно! 
- Дріжджі - 2 чайних ложки
 - Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
 - Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
 - Імбир - 1/4 чайних ложки
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Розпушувач - 1/2 чайних ложки
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Цукрова пудра - 200 грам
 - Вершковий сир - 250 грам
 

1. У глибокій ємності змішайте півтори склянки молока, рослинне масло і цукор. Підігрійте суміш, залийте нею дріжджі.

2. Змішайте суміш з дріжджами з гарбузовим пюре, додайте чотири чашки борошна, сіль, соду і розпушувач.

3. Замісити однорідне тісто.

4. Щоб воно не прилипало до рук, при необхідності додайте борошно.

5. Розкачайте тісто, змастіть зверху вершковим маслом, посипте 1/2 склянки білого і коричневого цукру, імбиром, корицею, мускатним горіхом і Пеканов.

6. Скрутіть тісто в рулет, поділіть на кілька частин.

7. Випікайте булочки 20 хвилин при температурі 190 градусів.

8. За допомогою міксера збийте вершковий сир, 1/4 склянки молока, цукрову пудру і 2 столові ложки вершкового масла. Збийте пишний крем.

9. Змастіть готові остиглі булочки вершковим кремом і насолоджуйтеся домашньою випічкою.