Грибний суп з фунчозой 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже смачне і просте в приготуванні перша страва. Відмінне різноманітність повсякденного меню. Беріть на замітку!
Приготувати грибний суп з фунчозой можна на будь-якому м'ясному бульйоні, а в пісні дні сміливо замінюйте бульйон на воду. Суп ароматний, наваристий і дуже смачний! Беріть на замітку! 
- Funčoza - 70 грам
 - Гриби - 200 грам (у мене лісові)
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Картопля - 3 штуки
 - Часник - 2 зубчики
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - М'ясний бульйон - 2, 5 L (можна взяти воду)
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Цибуля наріжте невеликими кубиками. Моркву натріть на крупній тертці.

Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості і додайте гриби. У мене лісові гриби, попередньо відварені, але ви можете взяти будь-які інші.

Обсмажте все разом протягом 5 хвилин. Потім додайте соєвий соус і подрібнений ножем часник.

Готуйте все разом ще пару хвилин, після чого зніміть сковороду з вогню.

Картопля наріжте невеликими кубиками.

Фунчозу обдайте окропом і промийте під холодною водою, після чого наріжте кухонними ножицями для зручності поїдання.

У каструлю налийте проціджений м'ясний бульйон (можна замінити в пісні дні на воду).

Додайте вміст сковороди і картопля. Посоліть за смаком і варіть на помірному вогні близько 20 хвилин або до готовності картоплі.

В самому кінці додайте фунчозу і проваріть все разом ще близько 2 хвилин. Готового супу дайте настоятися і подавайте до столу.

Смачного!