Суп з фунчозой і куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть китайську вермішель фунчозу? Спробуйте приготувати курячий суп з фунчозой. Це відмінно розбавить ваше меню і підійде для обіду.
Рецепт досить простий, а суп виходить незвичайним. Для початку в 1, 5 літрах води варимо курку 30-40 хвилин. Після в бульйон додаємо фунчозу, поки вона вариться ріжемо овочі і також додаємо в бульйон. Варимо до готовності приблизно 10 хвилин. Додаємо курку і подаємо на стіл.
- Куряче філе - 350-400 грам
 - Funčoza - 100 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Пекінська капуста - 100 штук
 - Сіль, перець - За смаком
 

Варимо куряче філе. Викладаємо м'ясо в 1, 5 літра води і варимо приблизно 30-40 хвилин. Коли закипить, треба посолити за смаком.

Коли курка звариться, виймаємо м'ясо і розрізаємо на невеликі шматки.

У курячий бульйон додаємо фунчозу і варимо приблизно 7-10 хвилин.

У цей час ріжемо овочі і також додаємо в каструлю. Додаємо спеції за смаком. Варимо приблизно 10 хвилин.

Перед подачею на стіл додаємо курку. Страву можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!