Індичка тушкована з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кращий спосіб приготування індички - це гасіння її в горщиках з картоплею та морквою. Як відомо, страви в горщиках мають особливий смак і володіють непередаваним ароматом. Спробуйте!
Перед вами простий рецепт приготування індички тушкованою з картоплею. Звичайно ж, таке блюдо можна готувати класичним способом - в каструльці, але в горщиках виходить все-таки смачніше. При подачі на стіл можна присипати індичку з овочами свіжої подрібненою зеленню. Хай щастить! 
- Філе індички - 300 грам
 - Картопля - 6 штук
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Майонез - За смаком
 - Вершкове масло - За смаком
 - Сир твердий - 150 грам
 - Сіль і перець - За смаком
 

Філе індички промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте його невеликими шматочками.

Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями.

Картопля очищаємо і ріжемо кубиками.

Трьом на дрібній тертці моркву.

На дно горщиків викладаємо цибулю. Потім складаємо індичку, картопля і цибуля.

Зверху викладаємо по шматочку масла і трохи майонезу.

Заливаємо все теплою кип'яченою водою до рівня овочів. Накриваємо горщики кришками, відправляємо їх в прогріту до 180 градусів духовку на 1 час.

Смачного!