Італійський суп «Мінестроне» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Перед вами рецепт приготування італійського супу "минестроне"! Я вам із задоволенням розповім, як приготувати цю страву в домашніх умовах. Думаєте, це складно? Зовсім ні, розповідаю з радістю!
Пам'ятаю, що в дитинстві я завжди дивувалася тому, як це моя бабуся вміє робити такі наваристі супи і бульйони навіть без м'яса. Виявляється, весь секрет багатьох пісних і дієтичних супів - як раз в додаванні бобових! Так і тут - квасоля надає всьому блюдо ситність і густоту. Спробуйте, а я розповім, як приготувати італійський суп "минестроне" .
- Квасоля біла консервована - 1 штука(1 банку)
 - Бульйон - 1.5 L
 - Цибуля - 1 штука
 - Селера - 1 штука (стебло)
 - Кабачок - 1 штука
 - Черрі - 6 штук
 - Лимон - 1 штука
 - Пекінська капуста - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

1. На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник, а також селера.

2. Далі додамо кабачок і продовжимо обсмажувати.

3. Потім - помідори. Зменшуємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою.

4. Коли помідори пустять сік, додаємо сік лимона, квасоля. Заливаємо бульйоном і доводимо до кипіння.

5. У самому кінці - спеції і дрібно шинкованную капусту. Доводимо ще раз до кипіння, і залишаємо під кришкою без вогню ще 15-20 хвилин.

6. Готово! Смачного!