Їжачки на сковороді 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Їжачки - це таке дивне й універсальне додаток до будь-якого гарніру. Робляться вони з м'яса і рису в томатному соусі. Так що давайте я вам розповім, як приготувати їжачки на сковороді, а ви спробуйте!
Як ви зможете переконатися, рецепт приготування їжачків на сковороді дуже простий і доступний, всі інгредієнти є в кожному будинку, так що іноді, в якості альтернативи вже приїлися котлет, можна приготувати такі ось їжачки на сковороді в домашніх умовах. Дуже смачно, до речі, їх подавати з відвареним рисом, але це вже на ваш розсуд. Бажаю удачі! 
- Фарш свинячий - 500 грам
 - Рис відварний - 1 Склянка
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Томатна паста - 3 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком
 

1. Підготуємо інгредієнти. Фарш змішаємо з яйцем і рисом, додамо сіль і перець. Ретельно перемішати.

2. Цибуля подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Теж змішаємо з фаршем.

3. Морквину теж подрібнюємо. Помідор ріжемо шматочками.

4. Тепер з фаршу формуємо кульки, поміщаємо їх на дно глибокої сковорідки. Зверху присипаємо морквою, заливаємо водою, додамо томатну пасту і спеції за смаком.

5. Чекаємо, поки закипить, а потім на повільному вогні тушкуємо ще 20-30 хвилин. Подаємо з соусом. Смачного!