Капустяні котлети з сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Особливість приготування капустяних котлет в тому, що вони не смажаться, а запікаються в духовці. Це дозволяє приготувати дуже смачне блюдо, яке потім не зашкодить вашій фігурі.
Апетитні овочеві котлети з сиром. Для їх приготування обсмажте на сковороді цибулю і моркву. Пошинкуйте капусту, потріть сир. З'єднайте всі інгредієнти і добре перемішайте. Викладіть капустяний фарш у формі котлет на застелений пергаментом деко. Розігрійте духовку і запечіть котлети до рум'яної скоринки. Це займе хвилин 20-25. На стіл подайте зі сметаною. Смачного! 
- Капуста - 200 грам
 - Сир - 30 грам
 - Морква - 40 грам
 - Цибуля пориста - 40 грам
 - Борошно вівсяне - 3 Ст. Ложки
 - Петрушка - 2 Ст. Ложки
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Крем - 1 Ст. Ложка
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 

Потріть моркву і поріжте цибулю.

Обсмажте їх на сковороді.

Пошинкуйте і посоліть капусту.

З'єднайте капусту, тертий сир, борошно, сметану, яйце і обсмажені овочі. Добре перемішайте.

Викладіть капустяний фарш у формі котлет на застелений пергаментом деко. Розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть котлети до рум'яної скоринки. Це займе хвилин 20-25. На стіл подайте зі сметаною.