Каша гречана зі свининою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Класика жанру: гречка з м'ясом, а саме - зі свининою. Готувати можна традиційним способом (на плиті) або ж за допомогою мультиварки. Я вибрав другий варіант, адже так простіше і швидше. Дуже смачно!
З приготуванням цієї страви впорається кожен, навіть недосвідчений кухар. Каша виходить дуже ситної, прекрасно поєднується зі свининою (так що краще відразу готувати побільше порцій). Не забудьте додати в готову страву масло, адже, як відомо, маслом каші не зіпсуєш! Тепер ви знаєте, як приготувати гречану кашу зі свининою в домашніх умовах! 
- Гречка - 1, 5 склянки
 - Горячай вода - 3-4 склянок
 - Свинина - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Сіль і перець - За смаком
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Вершкове масло - 20 грам
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 

Нарізаємо свинину кубиками. Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, виставляємо режим "жарка" з 15 хвилин. Додаємо м'ясо, солимо і перчимо до смаку. Через 15 хвилин додайте подрібнену цибулю.

Кладемо терту моркву, готуємо в тому ж режимі ще 10 хвилин.

Тепер засипаємо промиту гречку, додаємо лавровий лист.

Вливаємо гарячу воду, ретельно все перемішуємо. Готуємо в режимі "каша" 40 хвилин.

Кладемо в готову кашу вершкове масло, перемішуємо.

Подаємо гречку зі свининою разом з улюбленим соусом. Смачного!