Корейська салат зі свининою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий і смачний рецепт, як приготувати корейський салат зі свининою. Сама по собі морква по-корейськи має яскравий і насичений смак, а м'ясо в салаті швидше доповнює його і робить більш ситним.
Простий і оригінальний салат, який відмінно підійде до картоплі або як самостійну страву. Замість свинини сміливо можна використовувати інші види м'яса, а також печінку, сердечка. Все готується дуже просто: обсмажуємо цибулю і свинину, маринуємо морква і з'єднуємо всі інгредієнти разом, додаємо кунжут і наполягаємо.
1. Морквину очищаємо і моєму, натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо дрібною соломкою і перекладаємо в миску.
2. Робимо маринад для моркви: змішуємо соєвий соус і мелений перець, переливаємо до моркви, далі в сотейник наливаємо воду і додаємо цукор, варимо сироп і переливаємо його до моркви, перемішуємо і залишаємо.
3. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, м'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді обсмажуємо цибулю, після чого додаємо до нього м'ясо, смажимо до повної готовності м'яса.
4. У миску до моркви викладаємо цибулю з м'ясом, перемішуємо і додаємо кунжутне насіння, пропущений через прес часник. Салат готовий, при подачі прикрашаємо зеленню. Смачного! 
- Морква - 3 штуки
 - Свинина - 200 грам
 - Цибуля - 1-2 штук
 - Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Вода - 2 Ст. Ложки
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Кунжут - 20 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Мелений перець - За смаком
 - Сіль - За смаком
 
1. Морквину очищаємо і моєму, натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо дрібною соломкою і перекладаємо в миску.
2. Робимо маринад для моркви: змішуємо соєвий соус і мелений перець, переливаємо до моркви, далі в сотейник наливаємо воду і додаємо цукор, варимо сироп і переливаємо його до моркви, перемішуємо і залишаємо.
3. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, м'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді обсмажуємо цибулю, після чого додаємо до нього м'ясо, смажимо до повної готовності м'яса.
4. У миску до моркви викладаємо цибулю з м'ясом, перемішуємо і додаємо кунжутне насіння, пропущений через прес часник. Салат готовий, при подачі прикрашаємо зеленню. Смачного!