Коржі на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу вам показати, як приготувати коржі на кефірі. Це ситний сніданок на швидку руку. Такі коржі можна готувати як на звичайному кефірі, так і на скисле молоці. Дуже ніжна випічка!
Всього 25 хвилин вам знадобиться, щоб приготувати цей ситний і простий сніданок. Якщо ви збираєтеся подавати коржі з несолодкої начинкою, то кількість цукру а тесті краще зменшити або зовсім його виключити.
- Кефір - 2 склянки (або кисле молоко)
 - Борошно - 2 склянки
 - Яйця - 2 штуки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 

Першим деломхорошенько збийте виделкою або вінчиком яйця з цукром. Туди ж відправте кефір і добре розмішайте.

Внесіть в тісто борошно і розпушувач, а також дрібку солі.

На сковороді розігрійте олію і починайте обсмажувати коржі з обох боків до золотистого кольору. Все готово, можна пробувати!