Котлети по-кавказьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Котлети по-кавказьки - ароматні і дуже соковиті котлети, які просто ідеально підійдуть до будь-якого прийому їжі. Подавати котлети до столу можна з будь-яким гарніром - каші, картопля, овочі або салати.
Готуємо котлети по-кавказьки - соковиті і ароматні. Найголовніше, в рецепті важливо використовувати побільше цибулі, тоді котлети будуть соковитими. Важливу роль відіграє додавання зелені - це може бути петрушка, кріп або кінза.
- Домашня курка - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 120 грам
 - Зелень - 15 грам
 - Курячі яйця - 1 штука
 - Масло рослинне - 30 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Сухий часник - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Домашню курку промийте і просушіть, видаліть кістки. М'ясо курки наріжте невеликими шматочками.

Пропустіть підготовлене куряче м'ясо через м'ясорубку.

Очистіть цибулю і сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю дуже дрібно, якщо не впораєтеся самостійно, подрібніть в чаші кухонного блендера. Додайте цибулю до курячого фаршу.

Зелень сполосніть і просушіть, дрібно наріжте і додайте в фарш. Додайте сіль, перець, сухий часник.

Ретельно вимішуйте фарш, вбийте куряче яйце і продовжуйте заважати фарш.

Сформуйте невеликі котлети і смажте їх на рослинному маслі по 5-7 хвилин з кожного боку, після тушкуйте 5-7 хвилин. Готові котлети подавайте до столу.

Смачного!