Шашлик з телятини по-кавказьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тепер ви теж дізнаєтеся про те, як приготувати шашлик з телятини по-кавказьки. Адже саме таке блюдо вважається еталоном для подібних. Його потрібно вміти робити всім любителям м'яса.
Напевно, це вийшов один з найбільш м'яких м'ясних шашликів! Традиційний маринад з вина та пряних приправ найкраще підкреслить істинний і насичений смак. На природі обов'язково зажарьте такий, якщо не готували до цього за традиційним рецептом. Також додайте на інший шпазі болгаскій перець з цибулею.
- Телятина - 1200 грам
 - Бекон - 350 грам
 - Червоне вино напівсухе - 300 мілілітрів
 - Ріпчаста цибуля - 3 штуки
 - Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
 - Струшуючи sushenaya - 0, 25 чайних ложки
 - Кінза сушена - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Чебрець сухий - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Телятину промийте і наріжте шматочками по 4-5 см.

Цибуля чистий, помийте і наріжте півкільцями. Додайте його до м'яса в миску. Туди ж влийте вино і олія. Додайте всі сухі приправи, перець і сіль. Перемішайте, закрийте пакетом або плівкою і залиште в холодильнику на 8 годин.

В цей же час наріжте бекон шматочками, а по краях промажьте їх перцем з сіллю. Приберіть його в окремій чашці під поліетиленом в холодильник на цей же час.

Тепер підготуйте мангал, надіньте на кожну шпажку (шампунь) по 4 шматочка телятини, як би звернув кожен в бекон.

Смажте приблизно по 15 хвилин з кожного боку до потрібного вас стану засмажкою. Приємного вам апетиту!