Котлети з рисом в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете приготувати ситний обід для всієї родини, але не знаю, , якої страви віддати свою перевагу? Я допоможу вам визначитися, порадивши приготувати в мультиварці котлети з рисом!
Котлети з рисом - це дуже смачно і поживно! Приготувавши їх в мультиварці, ви заощадите чимало часу, а самі котлети вийдуть смачнішими і менш калорійними. Як гарнір до такої страви відмінно підійдуть макарони або відварну картоплю. Отже, готуємо котлети з рисом в мультиварці! 
- М'ясний фарш - 500 грам
 - Мал - 100 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Часник - 3 зубчики
 - Вода - 480 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

1. Насамперед відварюємо 100 г рису.

2. Поки рис вариться, очищаємо часник і пропускаємо його через «чеснокодавку».

3. Потім дрібно нарізаємо цибулю.

4. Зварений рис викладаємо в посуд з фаршем, вбиваємо туди яйце. Додаємо подрібнену цибулю і часник. Солимо, перчимо і заправляємо спеціями. Потім вміст посуду добре перемішуємо до однорідності маси.

5. З отриманої маси формуємо котлетки. Можна запанірувати їх в борошні, сухарях або манки, однак без цього цілком можна і обійтися.

6. На чашу мультиварки встановлюємо контейнер-пароварку. Викладаємо в неї котлетки, закриваємо кришкою. Ставимо мультиварку в режим "пар" з 30 хвилин.

7. Готові котлети розкладаємо по тарілках і подаємо до столу, попередньо прикрасивши страву свіжими овочами та зеленню. Смачного!