Курка з картоплею в сметані 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курка з картоплею в сметані - просте, смачне і дієтичне блюдо. Його сміливо можна рекомендувати і для дитячого харчування, якщо не класти гострі спеції і приправи.
Курка з картоплею в сметані готується дуже просто і швидко. Це чудове блюдо стане відмінною вечерею для вашої родини. Смачно, ситно і корисно.
- Курка - 500 грам (стегно, гомілка)
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Олія соняшникова - 30 мілілітрів
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Картопля - 5-6 штук
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Перець чорний мелений - 1, 4 чайних ложки
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Часник - 1-2 зубчиків
 

Курку помийте, трохи обсушити і викладіть в каструлю з товстим дном.

Налийте соняшникову рафіновану олію і злегка обсмажте курку до легкої золотистої скоринки.

Моркву і ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте довільно. Додайте в каструлю до курки.

Протягом 10-12 хвилин обсмажте курку з овочами, періодично перемішуючи.

Наливати 250-300 мл води і тушкуйте курку на середньому вогні 10-12 хвилин.

Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками, але не дуже дрібно. Викладіть в каструлю до курки. Додайте лавровий лист, сіль, перець і улюблені спеції.

Додайте сметану і ще трохи води. Врахуйте, що картопля в процесі приготування пустить багато соку.

Гасіть курку з картоплею на невеликому вогні до готовності. В кінці додайте подрібнений часник.