Курячі рулетики з начинкою з печінки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я дуже люблю печінку в будь-якому вигляді, а ось для моїм домочадцям печінку можна підсунути тільки у вигляді начинки. Розповідаю, як приготувати курячі рулетики з начинкою з печінки. Чудова закуска!
Подавати такі рулетики можна з абсолютно з будь-яким гарніром. Рулетики виходять ситними, з ніжною соковитою печінкою всередині і з золотистою, апетитною скоринкою зовні. Коли не знаєте, що приготувати, не ламати голову і спробуйте зробити такі рулетики. До того ж, багато часу вони у вас не заберуть. Смачного.
- Куряче філе - 600 грам
 - Печінка куряча - 120 грам
 - Чорнослив - 80 грам
 - Цибуля ріпчаста - 120 грам
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Сало - 40 грам
 - Яйце - 1 штука
 - М'якоть хліба - 1 скибочку
 - Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
 - Бульйон - 300 мілілітрів
 - Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 

Поріжте дрібно сало і печінку, обсмажте.

Помийте чорнослив, обсушити і наріжте його дрібними шматочками. Порубати дрібно цибулю.

Збийте яйце, покришите хліб і замочіть його в яйці.
З'єднайте всі компоненти: печінку, чорнослив, цибуля, хліб з яйцем. Перемішайте, додайте 0, 5 чайної ложки цедри лимона.
З'єднайте всі компоненти: печінку, чорнослив, цибуля, хліб з яйцем. Перемішайте, додайте 0, 5 чайної ложки цедри лимона.

Курячі грудки розрізати на філешку. Відбийте кожну частину дерев'яним молотком, приправити сіллю, поперчіть і посипте корицею.
На курячі відбивні викладете шар підготовленої начинки, Сверре ruletom.
На курячі відбивні викладете шар підготовленої начинки, Сверре ruletom.

Сколите рулетики зубочисткою. Викладіть їх на деко, залийте бульйоном. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.

Через 1 годину перекладіть рулети на сковороду, вийміть з рулетів зубочистки.

Обсмажте рулетики на грилі або сковорду з обох боків до рум'яної скоринки. Рулети посипте цедрою лимона. Подавайте курячі рулети з начинкою з відвареним рисом, салатом зі свіжих овочів.